Egészség szolgáltatások

Település:
Csongrád megye, Szeged

Létrehozva:
2022-01-18 07:13:01


Kígyó Gyógyszertár.


Szeged leghíresebb gyógyszertára a régi korokat idéző, ám az európai uniós elvárásoknak is megfelelően felszerelt Patika.

Szeged leghíresebb gyógyszertára a régi korokat idéző, ám a XXI. század követelményeinek és az európai uniós elvárásoknak is megfelelően felszerelt Patika.
 
Szeged leghíresebb gyógyszertára, a régi korokat idéző, ám a XXI. század követelményeinek és az európai uniós elvárásoknak is megfelelően felszerelt Kígyó Gyógyszertár. A tulajdonosi kör 2003. nyarán komoly beruházást követően nyitotta meg Szeged legpatinásabb Kárász utcai gyógyszertárát. A 700 négyzetméteres alapterület lehetővé tette, hogy elkülönüljön a vénykiváltó és a reformpatikai részleg. Az ide betérők azt tapasztalhatják, hogy megszűnt a korábban annyira jellemző, és oly sok bosszúságot okozó sorban állás is. A gyógyszertárban olyan számítógépes rendszert építettek be, ami mindenre kiterjedő információkkal segíti az alkalmazottakat és ezzel a betegek tájékoztatását, és segítséget nyújt abban, hogy a hazai gyógyszerpalettán megjelenő minden újdonság néhány órán belül felkerülhessen a Kígyó Gyógyszertár polcaira. Szeged legnagyobb gyógyszertárában mintegy húsz alkalmazott dolgozik azon, hogy a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást biztosítsa a Kígyó Gyógyszertárba betérőknek.

https://kigyopatika.hu/

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

Városi magazin cikkek

További magazin cikkek »

 

Városi magazin cikkek

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »