Vendéglátó helyek

Település:
Csongrád megye, Szeged

Létrehozva:
2022-01-17 12:29:14


Borostyán Birtok Gyála


A Borostyán Birtok 20 hektáros területen található, Szeged belvárosától 10 perc távolságra.Lovarda is működik a területen.

 

ÜDVÖZÖLJÜK

NÉHÁNY SZÓ RÓLUNK

Az egységes stílusban épített, illetve felújított épületek, az egy hektáros, nyárfa, platán- és fűzfaligettel körülölelt horgásztó ideális pihenést és kikapcsolódást nyújtanak az idelátogatóknak. A 20 holdas területen található a férőhelyes Étterem , melynek teraszáról gyönyörű kilátás nyílik a horgásztóra. Az étterem teraszának maximális befogadó képessége 300 fő. 

A városi nyüzsgéstől távol, zárt és nyugodt környezetben játszhatnak gyermekei, miközben felfedezik a Birtokot természetes közegében. A horgásztóban kialakított kis “boldogság-sziget” esküvői szertartások kedvelt színhelye. A szigeten lehetőség van kihelyezett esküvői ceremónia megszervezésére.

 

https://borostyanbirtok.hu/


A Borostyán Birtok 20 hektáros területen található, Szeged belvárosától 10 perc távolságra. A szállóvendégek kényelmét átlagon felüli, 30 férőhelyes Panzió biztosítja, a különleges konyhával rendelkező Vadászház étterem teraszáról gyönyörű kilátás nyílik a nyárfa ligettel körülölelt horgásztóra! A Kávézóban hűsítő italokkal várjuk szállóvendégeinket, külsős vendégeket, a horgásztóhoz érkezőket valamint a lovarda vendégeit is. Ezen felül baráti összejövetelek színhelyéül is szolgál.
Az üzleti találkozókra kiválóan alkalmas Tárgyalóval is rendelkezünk. Továbbá a Birtok profilját alapvetően meghatározó Lovarda is működik a területen.

Kisebb és nagyobb létszámú családi és céges rendezvények, konferenciák, esküvők lebonyolítását is vállaljuk éttermünkben.

A horgásztóban kialakított kis "boldogság-sziget" esküvői szertartások kedvelt színhelye. Nászutas lakosztályunkban exkluzív körülmények között tölthetik az első éjszakát!

Minden igényt kielégítő lovardát és lovas iskolát működtetünk, a szakképzett lovas oktatók vezetésével egyéni és csoportos túrákat, tereplovaglást, kocsikáztatást, gyermekeknek pónilovaglást biztosítunk!

borostyanbirtok.hu

 

 

 

 

 

Városi magazin cikkek

További magazin cikkek »

 

Városi magazin cikkek

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

Helyi Programok / események

További helyi programok / események »

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »